Balıklı İlkokulu
Balıklı Mahallesi Balıklı Sokak No299 ALTIEYLÜL / BALIKESİR

VİZYON

1. İşbirliği ve dayanışma içindeyiz. 2. Hepimiz her gün daha iyiye,daha güzele ulaşmak için çalışırız. 3. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna inanıyoruz. 4. Biz, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak kendi bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

MİSYON

1. Öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek 2. Ülkemiz için, çağdaş yaklaşımlarla öğrencilerimizin istek ve yetenekleri doğrultusunda, kendine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek. 3. Görev ve sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek 4. Sürekli girişimci - gelişmeci düşünceye sahip bireyler yetiştirmek 5. Özgür, çok yönlü ve bütün bir birey olarak yetişmesini sağlamak

Normal Öğretim

Kalorifer (Kömürlü)